onsdag 20 november 2013

Dance

Kom på ett skitbra gympapass. Jag satte på några new order singlar och shakade loss. En kommenterade här för ett tag sen att man kunde sporta lite för sig själv. Det finns träningsvideos t ex på youtube. Jag har verkligen skitdålig koordinations förmåga men jag kan hålla takten men det ser nog ganska roligt ut när jag kommer igång.  Jag körde lite plocka äpplen och lite moderna dansmoves och jag blev varm och det var framförallt roligt. Så jag ska köra lite sån dans varje dag.

Sen tömde jag min sminkväska på smink. Jag läste i nån tjejtidning att mascara kan man bara ha i tre månader max sen blir det för mycket bakterier i så jag slängde alla gamla mascaror plus typ femtielva läppglans. Fattar inte varför jag har köpt de jag är ingen läppglanstjej. Jag gillar läppstift. Har 8 stycken. Tvättade sminkväskan för hand. Det ser just nu ut som ett bombnedslag hemma. En byrålåda gick sönder och jag har inte tagit itu med det. I köket är det rörigt. Ska fixa till! Har tid hos kuratorn imorgon. Hon kommer säkert undra varför ja tackade nej till boendestöd.

1 kommentar:

  1. Om jag skulle byta mascara var tredje månad så skulle de bli använda kanske en eller två gånger. Nä, det gör inte jag. Jag är lite äcklig så. Läppstift kan jag inte ha för mina läppkonturer är så diffusa att det bara flyter ut, jag har testat läppenna men det bara GÅR inte. Det är jag lite ledsen för. Kram Bea, gympa på!

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.