söndag 24 november 2013

Slumra


Ska man skriva på nätet eller i en bok så måste man ju berätta om sig själv så att folk känner igen sig. Visst har folk uttryckt att de tycker att jag är för självutlämnande i min blogg men jag håller fast vid att man ska vara generös med att berätta om sig själv om man ska publicera något offentligt!

Hela gårdagen var en enda lång slummer. Det ser verkligen ut som ett bombnedslag och jag måste sätta på mig gummihandskarna och köra. Bäst att beta av rum för rum. Imorgon har jag tvättid igen.

Jag mår bra! Jag trivs här i Farsta Strand. Handlar mycket på Coop som ligger här och glömmer ofta dra med mera kortet då missar man ju återbäringen. Men jag ska försöka få in den vanan så att den sitter. Farsta Centrum är ju inte jätte långt bort. Jag borde egentligen kanske handla på Lidl man kan ju köpa t ex tvättmedel och kaffe mycket billigare. Tecknade hem och olycksfallsförsäkring på Trygg Hansa. Man betalar noll i självrisk om man tex ramlar och slår ut alla gaddarna. Jag känner mig fortarande som en outsider och misfit men just nu så sköter jag mig enligt gängse normer. Om man ska träffa nån kille så ska man lita på magkänslan . Höj kraven inte sänka.



1 kommentar:

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.