tisdag 19 november 2013

Bend me shake me!!

Beas teater och film blogg kommer ni ihåg den? Jag har inte skrivit på snart 3 månader. Vill ni att jag skriver fler reflektioner över filmer och pjäser? I så fall klicka i roligt!  Jag funderar på att skriva om Pusher trilogin. Kanske även skriva om den brittiska remaken också.

Igår lagade jag surkål. Googlade en massa recept. Sen tog jag det jag hade i skåpen. Fräste lök och bacon med surkålen. I med buljong och socker så fick det puttra i en halvtimme. På slutet hade jag i japansk soja så att kålen skulle få en aptitligare färg. Sist men inte minst lite vit tryffelolja för att ge anrättningen karaktär. Jag ska över till pappa. Då kan han få en ask surkål!

Är så glad över Pet shop boys skivan jag köpte. Det är den där vita med en liten bild på artisterna. Please heter den. Deras första studioalbum.  Den är så bra!! hade den på cd förut nu har jag en LP. West end Girls, Suburbia, Opportunities. Den sista med textraden jag älskar. I've got the brains, you've got the looks. Let's make lots of Money! Ska fan trycka en t-shirt med de orden.

Jag har inte så mycket att göra än att lyssna på musik. Digitalboxen till TVn har inte kommit än. Igår såg jag den här sunkiga dokumentären Hotellet om ett brittiskt hotell för helt vanliga människor. Den är lite träig men skildrad med värme och humor. Managern på stället är rätt så sympatisk och han berättar ganska mycket om sig själv. Gästerna är vanliga människor. Barnfamiljer, bröllpspar. Kocken är en alldeles särskild karaktär. Han svär ofta och använder fula ord. Det jag gillar med britter är att de har en särskildhumor och är mer rakt på sak än svenskar.

1 kommentar:

  1. Åhh, den plattan som är så bra! Jag har deras samling "Discography" rullande i min mp3. Så himla bra alltihop.

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.