torsdag 10 januari 2013

Sova

Oh lord tack för att jag fick sova. Läkarn skrev ut propavan till mig och det i kombination med zopiclone gör att jag sover sött som ett spädbarn. Man måste ju få sova så är det bara. Ni kanske tror att jag är bortskämd bor på en fin adress och så men jag får aldrig vara ifred. Syskonen kommer och anmärker på hur det ser ut och hur jag är. Och pappa kilar in och är förbannad över massviss saker gällande ortdning. Klart att jag fattar att det inte är mitt hem och att jag måste följa vissa regler. Men jag är 32 år jag måste flytta hemifrån nån gång. Vill gärna ha egen familj men jag vill då att det ska vara med någon som inte försöker bestämma över mig. Pappa älskar ju mig och det gör väl p och l också. Pappa försöker uppmuntra mig att göra saker. Jag vet inte vad jag vill göra. Just nu känns det bara som att allt är meningslöst. Jag vet inte vad jag ska jobba med!!!! Va ska jag bo. Jag var elak mot min pappa igår och då blev han ledsen. Förlåt pappa.

3 kommentarer:

  1. Hej
    Fattar att det är jobbigt för dig att bo hemma, både för dig och din familj. Kan inte soc/psyk fixa nåt stödboende? Din pappa har ju inte försörjningsstöd för dig när du passerat 20. Så de borde kunna fixa det. Det är ju ett första och grundläggande steg till att bli självständig.

    SvaraRadera
  2. Asså det sjuka är att soc är benhårda på den punkten att de tycker att jag har ett hem och att det finns folk som har det värre. Det ser väl mig som prinsessan i den stora våningen. Men det är ju inte så! Vi får se om det blir nån ändring nu när jag ska träffa handläggare den 23e på soc. Tack för kommentaren.

    SvaraRadera
  3. Pappa har sagt att han kan hjälpa mig men då måste jag kirra ekonomin. Nu vet jag inte ens om jag får nån ersättning eftersom jag fick sparken. Svårt det dära. Jag ska fila på mitt cv och se ifall jag kan få nåt jobb jag passar för.

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.