onsdag 30 januari 2013

Skärva

Känner mig så jävla misslyckad. Jag har helt enkelt inte levt upp din förväntningarna jag ställt på mig själv. Skäms för att jag blivit indragen i det här med psyket. Att jag har blivit sjuk att jag klassas i princip som schizo. Idag sista gången på överviktscentrum hade jag gått ner tamtaramta 4 kg på 3 veckor. Hon blev helt häpen och utbrast hur gjorde du? Och jag bara nä jag sket i att jag var tjock och låtsades att jag var smal och åt och tränade som en smal och det funkade.

Asså det här med sex. Tidigare så har jag liksom varit för generös liksom det är bara att att knock your fucking self out. Inte riktigt kanske men nästan. Jag känner mig så jävla billig. Fast jag har en huge sex drive det kan inte förnekas. Jaja gjort är gjort. Det var längesen jag kysste någon innerligt. Kanske i ett annat liv då jag slipper vara en trasig tjej.

7 kommentarer:

  1. Gud vad bra gjort att gå ner så mycket på den korta tiden! Håll ut! Fortsätter du i denhär takten har du ju snart gått ner 10 kg! Sen 15, sen 20 osv...

    SvaraRadera
  2. Ja! Jag vet jag anar morgonluft. Det här ska gå vägen!

    SvaraRadera
  3. Ja! Vad brukar du köra för träning?

    SvaraRadera
  4. Men varför kan du inte få gå kvar på överviktscentrum? Nu har du gått ner! Och de ska väl vara till för dem som har mest problem? Om du får ut nåt av att gå Dit tycker jag du ska tjata om att få vara kvar! Kram

    SvaraRadera
  5. Jag går snabbt som fan på löpbandet kör styrka och simning.

    Altså min sjukgymnast på ÖE var jättebra men det blev liksom för mycket hjälp om du förstår vad jag menar man måste ju känna at man styr över vikten själv. För mycket tips kan vara en stjälp. Alla som är feta vet nog hur man ska göra för att gå ner i vikt men man har spärrar som hindrar en att genomföra sin plan.

    SvaraRadera
  6. Åh hejja dej!!!
    Gud vad roligt å höra att du kämpar så bra!
    Jag blev dock ledsen över meningarna "Det var längesen jag kysste någon innerligt. Kanske i ett annat liv då jag slipper vara en trasig tjej. "
    Du kommer bli mindre trasig, du är redan på väg, hel blir ingen och kyssa någon innerligt KOMMER du få göra!!
    Stressa inte dit, fokusera på att bli mindre trasig så kommer resten av sig själv.
    Av mig får du en innerlig kram iallafall!!

    SvaraRadera
  7. Tack anonym 20:05 Jga ska tänka på det.

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.