fredag 18 januari 2013

She's tough

Fan alltså jag har blivit så hård och fått så mycket skinn på näsan. Jag känner inte igen mig själv. Tits are hanging, the used to say hello. Hahahaha. Tänker inte lägga mig på operationsbordet för allt smör i Småland. Inte för att jag kommer ihåg när jag senast var i Småland. Lolol. Jag väger nästan 150 kilo. Jag är riktigt smällfet men det verkar nästan bara som andra som har problem med det. Fast jag är inte ful. Nej.

6 kommentarer:

  1. "du" kanske inte har "problem" med det men jag kan lova att HELA din kropp har problem med de där 150kilona. Men jag är säker på att du redan förstått det men bara blundar? Gör nåt åt din hälsa, strunta i vad andra har problem med. Din lycka är lika långt borta som din idealvikt. Utan en levande kropp har du väldigt lite att vara lycklig över. (här menade jag att en död kropp inte kan skratta.......om man får vara så ärlig)

    SvaraRadera
  2. Jag håller med dig! Men det är inte bara och trycka på en knapp så går man ner i vikt. Det är komplicerat!

    SvaraRadera
  3. Nej det är inte komplicerat : Ät inte mer än du behöver. När du äter - ät inte skit. Rör på dig. Klart! Det är upp till dig.

    SvaraRadera
  4. Uppfattat! Jag vet att ni vill mig väl. Ni som svarar på viktinläggen. Jag tror det börjar sjunka in.

    SvaraRadera
  5. Jag vet hur svårt det är med självdisciplin, tro mig. Men jag vet också att det bara är det som det kommer an på. Har man självdisciplin har man fan ALLT. Så enkelt - och så svårt - är det. När jag läser din blogg bakåt i tiden blir det uppenbart att du inte har någon självdisciplin öht och vilka tydliga konsekvenser det får. Tex. har du skrivit tusen ggr att du ska gå ner, det var ditt nyårslöfte inför 2012. Nu har ett år gått och du står på samma fläck och stampar i det avseendet. Du skrev också att du skulle ta en bloggpaus på några månader - men du skrev nästa inlägg några dagar senare. Då blir det ju väldigt tydligt att du inte kan hålla löften till dig själv, bara följer minsta motståndets lag och gör det som på kort sikt känns bra, alltså för stunden. Jag vet inte vad som är din sjukdoms fel och vad som "bara" beror på dålig självdisciplin, men den delen som beror på det senare har du själv makt över. Jag kanske verkar hård men vill bara hjälpa dig. Jag har också haft (och har fortfarande) stora problem med självdisciplin. Så därför vet jag vad jag talar om.

    SvaraRadera
  6. Självdiscipiln är a och o. Jag sviker mig själv hela tiden. Du har analyserat rätt. Jag är en beroendemänniska. Ciggen var min bästa vän i 17 år sen kom maten och sen sex nu ett tag var det medicin. Jag måste bli vän med mig själv. Slut vara beroende. Men vafan har man inga livlinor kvar vad ska man göra då? Men vafan det är min ventil att skriva. Jag psykiskt sjuk. Jag är det. Tack för att du visar att du bryr dig.

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.