fredag 11 januari 2013

Se

Jag ska se den här filmen mammas pojkar. För jag vill se nåt svenskt lite smågalet och tokroligt. Vet inte om filmen kommer att leva upp till mina förväntningar. Annars kan jag se Gangsters squad (
(fel) eller Rust and Bone. Skäms lite att jag väljer det "sämsta" alnernativet. Svensk buskis. Nä nu ska jag inte vara sån. Lite nyfiken på Lukas Moodysons kommande film som han har gjort med sin fru läste jag nånstans. Jag har hennes seriealbum "Aldrig Gonatt" den var originell och hade något särskilt över sig . Han är ju en superkändis. Han har gjort flera mästerverk. Lilja 4 ever  och ett hål i mitt hjärta-så jävla bra. Wow.

Jag har inget liv!!!!! Tragiskt men sant. Jag sitter och fantiserar över hur andra har det. Eh.....Get a life. När jag dör så kommer Gud stå och garva men varför tog du inte chansen när jag gav den till dig. Jag måste se dig. År 2013 är det snudd på omöjligt at bli sedd för alla är så upptagna med sig själva. Jag tror på kärleken och det kommer jag att göra tills jag dör. Men det är ju oftast inte så. Man måste ha lite tur, När man jagar kärleken flyr den.

2 kommentarer:

  1. Om du vill leva dig in i andras liv så rekommenderar jag starkt den senaste säsongen av Hollywoodfruar. Jag har streck-såg fyra avsnitt igår.

    SvaraRadera
  2. Åh är den här fantastiska drama drottningen Gunilla med? I såna fall ska jag se den! Isabelle adrian var härligti intrigant! Margareta boring. Fluffiie urblåst.

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.