torsdag 24 januari 2013

2 längder

Mmm jag simmade två längder sen gick jag upp. I bastun var det två tjejer som garvade när jag kom in men jag låtsades inte om det. Sen hälsade jag på hos en kompis sen åt jag lunch. Nu ska jag ta tillvara på dagsljuset!

8 kommentarer:

  1. Vilka jävla idioter! Tjejerna i bastun alltså. Glöm inte att sånt slår tillbaka på dem, det är deras själar som ruttnar av elakhet, inte din!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Åh vad du är fin! Kram

    Jag har kommit under 145 kilos strecket

    SvaraRadera
  3. Å, vad kul att höra! Bra gjort! Förresten kan du inte lägga upp lite foton du tagit här på bloggen? Alltså från den tiden då du höll på mkt med fotografi.

    SvaraRadera
  4. Jo visst, jag har bara neg kvar men jag ska scanna in dom och göra till digitala filer. Kan ta ett litet tag men jag ska. Kul at du är intresserad.

    SvaraRadera
  5. Med din kroppskonstruktion borde du börja styrketräna. Det är en passande träningsform då det inte kräver så mycket kondis, plus att du som tjock har rätt lätt att få muskler. Och muskler är snyggt. Dessutom ökar din förbränning kraftigt, vilket gör att kilona kommer smälta av i rätt så rask takt.
    Fittnes 24 är billigt och bra.

    SvaraRadera
  6. Styrketräning ger dessutom en fantastisk endorfinkick. Hemligheten är att inte jamsa med en massa tvåkiloshantlar. Använd maskinerna och TA I! Som muskulös amason tvivlar jag på att folk kommer våga skratta åt dig.

    SvaraRadera
  7. Tack Johannes! Jag tränar på eriksdalsbadet. D kör jag kondis ca 15 min styrka 30 min och sen simning.

    SvaraRadera
  8. Klart man vill va en musklig amazon! Wow!

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.