måndag 21 januari 2013

Galen? Crazy!

Fan, jag har blivit galen på riktigt. Men å andra sidan så har jag ganska kul. Jag hämtade ut lithium. Jag slog upp i Fass och där stod det att en risk är att man dricker mycket kaloririka drycker som, en naturlig koneskevens av detta gör att man går upp i vikt. Det stämmer ju. jag hinkar i mig minst en liter mjölk om dan plus sockerrik läsk. Måste vänja mig vid vatten. Vatten med is och citron är gott.

4 kommentarer:

  1. Mjölk borde inte vara ett problem om du t.ex. dricker lättmjölk, det är ju mycket vitaminer i. Tror nog det är läsken som är den stora boven. testa lägg frukt i vattnet, som t.ex. apelsin. Ist för läsk. Vatten med gurkskivor i är också väldigt gott! Bara ett tips.

    SvaraRadera
  2. Mycket socker i mjölk och dessutom behöver vi vuxna inte dricka mjölk, det är barn som behöver det. Vitaminerna bör du få i dig via en välbalanserad kost. Skippa mjölken helt!
    Frukt å bär i vatten är mkt bra tips,frysta bär är min favvo, både smak å kyla :D

    SvaraRadera
  3. Anonym 17:39

    Ja du har nog rätt men jag älskar mjölk kanske får trappa ner. till att bara dricka några dl om dan istället för flera liter. Jag älskar ju frukt och grönt!

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.