torsdag 3 januari 2013

Boobs

Jag känner hoppet spira. Tjacka en ny bh. Har gått med brösten hängandes fritt länge., Det funkar inte när man har och göra med myndighetspersoner. Då måste man se prydlig ut. Jag kom ihåg en handläggare på arbetsförmedlingen som bara men hur ser du ut egentligen?  Jag kanske påminde om nån kvinna han kände nån gång. Vad vet jag? Jo jag blev så lack på min syster hon som är 8 år äldre för hon lät som hon jobade på socialstyrelsen. Hon bara barn som är vuxna ska inte bo hos sina föräldrar och det kanske är sant. Men vafan ska jag ta vägen bo hos polare? Det finns ju inga instutitioner. Så jag stack från fikan. Det var omoget och barnsligt tror jag. Hon kanske blev väldigt ledsen. Men jag blev arg som fan. Vi fick ingen kontakt. Men jag är glad för hennes skull att hon är tillsammans med en skitschysst kille.

2 kommentarer:

  1. Jag vet ju inte hur det är i din familjs fall, men jag tycker att man ska vara försiktig med att dömma. Vem har sagt att vuxna barn inte kan bo hos sina föräldrar? Är man sjuk/funktionsnedsatt är livet inte som för en frisk person, men man kan många gånger leva ett bra liv ändå. I Sverige är vi så rädda för att vara annorlunda och inte passa in i normen osv. Utomlands är det t.ex vanligt med generationsboenden. Blod är tjockare än vatten, och man hjälper den som behöver. Inte lätt alla gånger...

    SvaraRadera
  2. Ja men nu vill både pappa l och p att jag dlyttar in på nåt hem. Men det finns ju inget. Detta gör mig jävligt otrygg. Ja tycker familjen sviker mig på den punkten. L och p säger också att det är orättvist att jag fått så mycket hjälp och pengar. Att det ska vara rättvisst. Sen klagar de på att jag är fet och säger att jag måste banata. Alltså jag hanterar ju kritiken fel genom att leva destruktivt. Jag borde ju göra nåt kontruktivt. Visst i Sveriige så tycker folk att det är kontsigt att man bor hoos sina färäldrar när man närmar sig 33. Men i andra länder är det inte så.

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.