tisdag 22 januari 2013

Jojo

Jo men jag har ju inget liv så jag fyller det med film. Jag tycker det är jäkligt trist att äta själv och sova själv. Visst skulle jag kunna skaffa en partner men varför ska jag göra det och ta första bästa. Asså det är ju inte så  när man går på dejter det finns ju inget där. Tyvärr. Hur positiv man än försöker vara. Jag har officiellt här och nu lagt ner nätdejting. Min läkare som nog får medalj av mig för att vara den bäste läkaren jag haft säger att jag är för manisk för att kunna få kontakt med killar och det kanske är sant. Fan nu har jag blivit bitter. Jag är bara 32 år och jag har många år kvar.

Argo på Filmstaden Söder. Den är spännande. Jag hängde inte med till 100 procent. Men varför utmålas utländska män så schablonartat? Usa- a movie made in America!

2 kommentarer:

  1. Jag kan inte se filmer för att jag stör mig på så mycket saker. Lyckost dig som åtminstone stör dig tillräckligt lite för att kunna ha det som tidsfördriv.

    SvaraRadera
  2. Ja allstå jag har sett så jävla många filmer. Jag har sysslat med film både teoretiskt och praktiskt. Ska inte säga att jag är en superstjrna men jag vet hur man ska hantera filmen. Maggan du är ju konstnär har lyckats genomföra en massa projekt med små medel och du kan probelmatisera kulturyttringar och fenomen som bloggar och självet och geot i kulturen. Blaha you get the point. Du är bra!!!!På mig är film ja kanske ett tidsfördriv du kanske har rätt.

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.