onsdag 2 januari 2013

Crazy

Hyrde Abraham Lincoln Vampire Hunter. Den är säkert outstanding! Han var tydligen också psykiskt sjuk. Världen är full av galningar alla är helt crazy!! Visst jag är tjej och ska måna om mitt utseende men jag tänker ändå gå min egen väg. Ni som ha följt mig har lärt känna mig och vet lite vem jag är. Fast jag säger ju såklart inte allt.

Handlade smink och duschcreme och sånt girlie stuff på åhlens för ett bra pris . Så köpte jag tidningen "Skriva" plus busskort. Jag diggar "skriva" fast den är rätt kommersiell. Handlar mycket om att man ska sälja in sig hos förlagen mm.. Men det är många bra artiklar också. Man får många råd och tips om hur man ska förbättra sin prosa eller lyrik.

Har märkt en sak och det är att folk är så svåra att prata med nuförtiden. De bara mm. eh.va. Vad är det som har hänt? De blir sällan ett samtal.

2 kommentarer:

  1. Hej Bea! Du verkar må lite bättre nu! Toppen isf!
    Läste detta enligt mig fantastiska inlägg och tänkte på dig eftersom du ofta tar upp vikt och självbild här i bloggen. Kram!/S
    http://ladydahmer.alltforforaldrar.se/2013/january/halsohets-osund-fixering-vid-halsa-andras-eller-sin-egen.html

    SvaraRadera
  2. Lady Dahmer är en speciell person. Hon tar jävligt mycket plats. Jag håller med henne om att folk ska skita i hur man ser ut och vad man äter. Som fet upplever man ständiga kräänkningar i form av nedsättande kommentarer och neda blickar. Visst är det inte hälsosamt att väga 143 wsom jag gör. Det vet jag. Jag går hos en fanatastisk tjej på överviktcentrum och hon försöker guida mig rätt. Men det går inte att gå ner i vikt för att andra tycker det man måste vilja själv. Tack för länken. Kram S

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.