torsdag 17 november 2011

Word

Har inte kommit igång med någonting utav alla de miljoner saker jag ska göra. Märk väl att jag känner mig rätt så misslyckad just nu. Men jag knäcker iallafall i wordfeud. Jag fick 66 poäng på ett ord nyss. Adda boldgirl om ni vill spela med mig!

Jag har sovit och drömt om bloggen och vilka som läser den. Jag tror att 80 % känner mig på ett eller annat sätt i verkligheten. Jag blir verkligen jätteglad för alla kommentarer till och med dom som är lite spydiga. Så kommentera på!

Jag har gått mer ner i vikt så om jag håller den här trenden behöver jag inte göra en operation. Var ute på svammelhörnan på facebook som är ett forum för gastricbypass opererade och ingen där visste om hur det är att vara bipolär och göra operation. Jag ska i varje fall gå på möte med kirurgen om tre veckor så får vi se vad han säger.

Försöker sälja min nikon optik på blocket men det går lite trögt. kanske har satt ett för högt pris. 3200 kr men det går ju alltid att sänka priset sen. Jag är ganska bra på att sälja saker för jag är en affärskvinna innerst inne. På min fést som jag hade  när jag fyllde 30 så hade  jag begåvningen att sätta en annan affärskvinna i baren som gjorde att vi gick jättemycket i vinst. Vi hade kul också alla dj'sen gästerna och artisterna. Skulle vilja göra en ny fest. Kanske blir när jag fyller 35 bast.

Såg film om vackraste Charlotte Rampling. Swimmingpool är en av mina favoritfilmer.

1 kommentar:

  1. Haha, min telefon är för gammal för att spela WF på. :lol: Jag skulle nog fastna i träsket rätt snabbt och det har jag inte råd med, skulle sitta uppe hela nätterna och försumma mina plikter till exempel. Det funkar inte.
    Vad duktig du är med vikten, om du kan undvika GBP-op är det ju bara bra men du äter ju fortfarande medicinerna och då är det skitsvårt att hålla vikten om man äter normalt. Det vet jag ju själv.
    Kram på dig Bea. :-)

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.