måndag 28 november 2011

Tårarna i pizzan

Är otroligt trött idag. Jag tycker allt går så segt speciellt med körkortet. Som idag, jag har tagit jag vet inte hur många lektioner men vi övade på övning 5c som är att backa runt ett hörn. Trodde jag hade klarat det där momentet men tydligen inte. Jag orkar fan inte. Jag kanske inte ska ha körkort eftresom det går så jävla dåligt. Jag ska ta en paus nu för jag känner att det liksom aldrig blir klart. Hoppas min framtida man har körkort. Det ska bli skönt flytta för pappa är så extremt kritiserande jämt och ständigt. Mycket har han ju rätt i men jag orkar inte höra att jag måste gå ner i vikt även om det är sant och att jag tror att jag¨på nåt sätt trotsar honom genom att äta mer. Jag städar inte, jag gör inte si och jag gör inte så etc. Tror man faktiskt kan bli deprimerad av mindre.

Nu ska ju jag flytta men jag har inte börjat fixa än och backa ner i flyttkartonger och sånt där. Måste göra det.

Igår så började jag gråta när jag satt på en pizzeria. Jag vill inte vara så här fet och ändå göder jag mig själv med skräpmat. Jag kände så här att jag tar livet av mig men jag ser på självmord som mord ungefär och jag vill inte dö. Bättre lösning är ju att börja ta tag i problemen det är ju inte bara vikten som är mitt problem.

1 kommentar:

  1. Du, om du börjar känna sådär igen att du inte vill leva, så BE OM HJÄLP! Det gagnar ingen att du hamnar i en nedåtgående spiral igen, det är bättre att försöka bryta den innan det blir för illa. Ingen vill att du ska sluta leva. Kram på dig och börja packa nu ;-)

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.