lördag 5 november 2011

Cruiser

Kryssning med Birka Paradise. Sov genom hela resan. Minns att vi gick upp och år trerätters i a la carte restaurangen och sen var det visst karaoke men jag engagerade mig inte i det. Det är det här med fetman som gör att jag blir isolerad. Jag tänker att alla ska skratta åt mig om jag ställer mig på en scen och sjunger. Det är mycket som jag rent praktiskt inte kan göra heller för att jag är så tung som att åka skidor i Alperna till exempel. Det går inte så jag måste nog avböja att följa med familjen när de eventuellt ska dit. Synd va!

Då tänker den som läser men gör något åt det för helvete. Men det ä inte så lätt! Jaja jag orkar inte prata mer om vikten det är en sånt uttjatat ämne.

Jo jag var ju ute i torsdags på lokal och då träffade jag en snubbe där som jag låg med och nu mår jag dåligt över det. Jag ska göra som Jenny som kommenterar här och bli asexuell. För jag menar jag får ju inte ut nåt av det. I hela mitt vuxna liv har jag mått dåligt nästan uteslutande om någon visat intresse för mig. Det är nåt fel på mig. Visst blir jag kåt och känner begär men jag har liksom något problem med min sexualitet eftersom jag inte är tillfreds med den om ni förstår. Jag alltid är jag påverkad på ett eller annat sätt när jag har sex. Det är synd. Sex ska ju vara lustfyllt men för mig är det komplicerat.

1 kommentar:

  1. Men Bea då. *kram* Man behöver inte bli asexuell, jag skulle nog faktiskt vara glad om min sexlust kom tillbaka - jag blir inte upphetsad någon gång, vilket får mig att tro att mina mediciner kan ha något med detta att göra. Men jag orkar inte nysta i det. Jag tycker på sätt och vis att du ska vara glad att du har kvar din sexualitet, för många bipomediciner dödar den effektivt. Försök tänka som så att killen du hade sex med i torsdags absolut såg någonting hos dig som han ville ha, att du visst är åtråvärd även om du inte känner dig så själv.
    Du kan visst åka med till alperna! Gå på promenader, det lär finnas vandringsleder. Det måste vara helt fantastiskt med den utsikten/klimatet.

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.