måndag 7 november 2011

Mix 'n Match

Just nu är jag i en ganska bra fas. Jag har inte gråtit på länge om nu det är något tecken på att något är bra då jag tycker att det är skönt och förlösande att gråta. Men jag har haft perioder då jag har gråtit konstant dygnet runt och det är ju verkligen inte bra.

Vaknade sent, kom på mig själv med att äta jordnötter halvt i sömnen framför tv:n det är ju lite knäppt. Hastade iväg till Filmhuset där Wift hade anordnat lunch med Anna Serner Vd för svenska filminstitutet. Hon svarade på lite olika frågor om bland annat kvinnligt nätverkande och jag försökte snappa upp så gott det gick vad som sades. Min uppsats ska ju handla om just kvinnliga nätverk inom filmbranschen och det var kul att träffa ordföranden för wift och veta att jag kunde ställa frågor till dom. 

Jag ska recensera för Sourze som jag skriver för ibland. Jag ska recensera filmer som visas på Stockholms Filmfestival. Det ska bli kul! Jag vill skriva underhållande som Po Tidholm på DN. Han är riktigt rolig faktiskt. Jag läste recensionen av Roxette konserten och då liknade han Roxettes musik som en gammal Mazda från 1989 som är lika omodern och svår att köra idag som Roxettes gamla hitlåtar är att lyssna på. Det var en briljant liknelse.

Mjället har kommit tillbaka. Det kanske beror på att jag tvättar med 3 olika mjällschampoon. Det blir väl för mycket för håret. Jag kan inte så mycket om kemi men det är väl inte bra att blanda helt olika substanser.

Har fortfarande inte fått tillbaka tentan. *bävar*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.