tisdag 1 november 2011

He's bad news

Han var här igår han killen som jag pratade om från Okcupid. Tror inte att ni är så intresserade av mitt sexliv men jag måste skriva av mig lite. Han ser jävligt bra ut, kommer från England och det är så sexigt med brittisk engelska. Han är dock bara ute efter att tömma och glömma typ. Efteråt när han hade gått så kände jag mig lite jag vet inte ledsen kanske för att jag gjorde saker som han ville och han inget för mig. Jag vet inte vad mitt problem är. Jag vill inte träffa fler såna här killar. Jag drar till mig såna här typer av någon skum anledning. Nu ska jag radera hans nummer så att jag inte syltar in mig i något som kanske är svårt att dra sig ur. Han är en riktig player som träffar en massa tjejer. Han skryter ju tom om det för mig och frågar om jag har några kompisar som han kan träffa. Seriöst. Not! Missuppfatta inte, jag är inte intresserad men jag är tänd på honom så känner jag mig såhär överkörd. Jag är inte 14 år men det låter som det. Jag vet att jag förtjänar bättre.

2 kommentarer:

  1. Jobbigt när man inte kan stå emot de sexuella frestelserna, jag vet hur det är. Nu har jag varit asexuell i flera år men jag minns ju ändå hur det var, speciellt när jag hade en kortvarig affär med en gift man samtidigt som jag hade sambo. Det var lätt det värsta jag gjort sexuellt, inte för att jag fick dåligt samvete utan för att jag INTE fick det. Sånt gör man bara inte helt enkelt, och man ska inte göra saker som man mår dåligt av senare. Men det är jävligt lätt att säga det när man vill ha sex i stunden. Kram på dig Bea, bra gjort att radera hans nummer.

    SvaraRadera
  2. Tack Jenny för att du delar med dig av dina erfarenheter. Nä det är svårt att veta hur man ska göra. Jag är ju rätt spontan och gör det jag vill för stunden. Sen kommer det dåliga samvetet och det där att jag borde inte osv.

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.