onsdag 9 oktober 2013

Slut och början

Nu är kontraktet på lägenheten påskrivet och jag har fått den första hyresavin på 3165 kr. Nycklarna får jag efter 12: 00 på inflyttningsdagen den 1 november. Det känns bra. Jag är ägare till en lampa och två gardiner, en soffa, två tavlor. bord och massa annat nytt jag investerat i för denna lägenhet och då var det ju en fördjävla tur att allt gick bra idag och the deal is closed. Jag ska givetvis ta en bild på inredningen när allt är på plats.

Igår var jag hos kirurgen på Ersta sjukhus. Han sa att jag måste gå ner 15 kg på 3 månader annars måste vi skjuta på operationen. Dessutom så är det rökstopp. Vet att många ljuger och säger att de har slutat röka fast det inte har det men det är ju att lura sig själv ju för det är ju för ens egen skull man slutar röka inför op. Jag har faktiskt slutat nu och jag kanske låter lite kaxig men jag är helt säker på att jag kommer klara att inte röka. Vikten kommer jag också gå ner för nu har jag en morot.

Så det är mycket som händer nu. Men på ett sätt känns det som om allt står still. Fast det gör det ju inte men jag vet inte. När  vi skrev på kontraktet blev jag inte så glad som jag trodde jag skulle bli. Men det kanske känns bättre sen. Det är bara det att jag känner mig så efter alla andra. Så sen och bakom.

1 kommentar:

  1. Alla är inte redo att flytta ut och klippa banden med sina föräldrar vid samma tidpunkt i livet, och man blir faktiskt lite efter när man går och mår dåligt oavsett om det är fysiskt eller psykiskt. Man kanske går och väntar på en diagnos som aldrig kommer, under tiden är man som i limbo och kan inte göra någonting. Så kändes det för mig, även om jag flyttade hemifrån när jag var 20 men det var för att jag och mamma slogs på riktigt, inte bara som man säger. Annars hade jag nog bott hemma längre. Kram Bea, jag hoppas verkligen att det blir bra med lägenheten!

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.