söndag 13 oktober 2013

Flummigt

För snart två år sedan var det en kille som ringde och sa att han var en hemlig beundrare men jag typ la på och jag ångrar mig lite. Vet inte varför jag kom att tänka på det här nu. Jag trodde jag hade glömt detta. Jajaja. Han får gärna ringa igen eller skicka mail till min gmail.

Idag så fick jag ingen söndagsångest som man kan få när allt i samhället är stängt och man slår på tv:n så är det nåt dåligt amerikansk serie som har ett par år på nacken. Jag håller på att slänga en massa saker. Jag har packat ner saker i fyra flyttkartonger redan. Ett tag när jag mådde dåligt höll jag på lite med New Age prylar. Jag minns när jag kom hem till en kvinna som spådde i kort. Hon sa att min aura var kletig. För att jag har en tendens att dra åt mig andras skit. Hon kunde rena den för 500 spänn. Jag sket i det så nu går jag runt med smutsig aura. Fräscht. Hahaha.

Nu har jag en massa såna här new age böcker och kort och stenar och annat jox. Jag ska ge bort dem. Maila mig om du vill ha. Det är typ 3-4 änglakortlekar. Änglaspel som man spelar med tärningar och pjäser,  massa stenar och en bok om vit magi. Dessutom har jag en Lucky Fish i trä som ger en god ekonomi. Den funkar faktiskt. Har man dåligt med pengar så kramar man om lucky fish lite så får man genast idéer vad man ska göra för att öka på inkomsterna. Det kan vara att kolla i förråden och sälja allt man inte behöver på nätet. Jag tänkte gå vidare i livet och göra mig av med alla new age grejer. Även Lucky Fish.



Jag var på seans en gång i Stockholms Spiritistiska förening. Det var en tant som gick in i trans så fick hon kontakt med de döda. Det var lite otäckt och häftigt på samma gång. Men jag tror inte på sånt egentligen. Jag tror inte att andarna liksom är på andra sidan som det var en tunn vägg emellan liv och död.

Men jag har besökt massa medier och alla har sagt olika saker egentligen. Jag tror inte man ska ta det de säger för sanningar. Man kan låta sig inspireras. Nu när jag mår bättre ar jag inget behöv av att söka efter lyckan. Kanske har jag fått en mer pragmatisk inställning till livet., Jag spådde en tjej en gång som arbetar som konstnär och hon sa att allt jag sagt stämde. Så jag kanske är lite klärvojant ändå. Men jag ska inte spå mer. De får andra hålla på med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.