måndag 7 oktober 2013

Operation lägenhet

Imorgon har jag kirurgtid. Jag har fyllt i hälsodeklarationen och svarat nej på nästan alla frågor. De vill veta om man har nåt virus som man fått om t ex varit utomlands och besökt ett sjukhus. Jag känner att alla tvivel är bortblåsta vad gäller gastric bypass. Jag vill göra den. Pappa sa att det var lika stora risker vid en gastric bypass operation som när man opererar gallan. Så jag är inte orolig. Jag kommer nog tillbaka levande efter operation.

Mina gardiner jag hade beställt kom idag. Det är illustrationer av Berlin. Tunnelbanan, gatuskyltar osv. Fint. Jag gillar verkligen Berlin. Jag tänker kanske åka dit och fira nyår nåt år. Jag hoppas mest på att man lyckas få någon slags hemtrevlig känsla där i Farsta. Blir lite inspirerad av Hollywood frun Maria Montazami. Hon har ju mycket tyger, kuddar, många ljuskällor och dämpade  färger. gulddetaljer framförallt... och tassels! Det vill jag ha, tofsar. Fast klart att inte min lilla etta på tjugosex kvadrat kan  se ut som ett Hollywood mansion. Man måste ju ändå sätta sin prägel på det hela men man kan ju hämta idéer utifrån.

Just nu så är jag lite all over the place. Jag kan inte riktigt koncentrera mig på att skriva blogg. Det kommer kanske vara såhär ett tag framöver tills jag fått ordning på saker och ting. Jag köpte tre pavor vin på systemet som jag ska ge i utbyte för ett fint skrivbord som jag hittade på Facebook. Fiifigt det där att man kan byta grejer.

1 kommentar:

  1. Lycka till hos kirurgen, skönt att du bestämt dig. Kram Bea!

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.