onsdag 2 oktober 2013

Fresh

Är det nån av mina läsare som vet hur man piggar upp en tre år gammal bärbar pc som är super seg? Jag ska nu försöka med två åtgärder som är tips jag fick av J. Men om inte det funkar behöver jag hjälp. Kontakta mig: beatrice.wahlberg@gmail.com

Annars får jag köpa en ny dator. Funderar på en mac om man ändå ska slå på stort.

Jo nu är det klappat och klart med lägenheten! Jag har fått den! Jag ska flytta till Farsta Strand. Förstahandskontrakt. Ska skriva på alla papper på onsdag om en vecka. Sweet. Jag ska köpa en bäddsoffa för då kan ju jag ha folk hemma och då behöver de inte sitta i sängen utan kan sitta i soffan. Jag ska inreda jättemysigt så att man verkligen längtar hem.

Men det här med att hitta en dejt är desto svårare. Jag har öppnat konto igen på Okcupid och alla är så här lite småtråkiga och grå. Liksom ingen man känner oh yeah den vill jag träffa. Sen är det massa tjejer som kommer upp i min feed men jag har ju ställt in på straight guys only så det är ju konstigt. Visst de kanske letar efter vänner men vänner har jag och jag tror det skulle bli lite lätt krystat om man gick på kompis dejt med nån från internet.

Jo så nu ska jag bo själv och vi får väl se hur det går. Förhoppningsvis bra. Om jag flyttar ihop med nån om kanske 3 år få jag väl hyra ut läggan i andra hand ett tag. Lägenheter ska man inte släppa i första taget har jag lärt mig.

Idag ska jag bege mig till min gamla gymnasieskola Södra Latin och hämta mina gamla gymnasiebetyg. Jag behöver dem när jag ska söka distansutbildningen i Borås. Pappa  ställer sig lite tveksam till att jag ska börja plugga igen men jag behöver en bas att stå på om jag nu ska hålla på med ekonomi. När jag gick på Södra var det liksom så uppdelat mellan esteter och "jäknar" som de kallades som läste sam, sam hum och natur. Jag minns att det var två tjejer i min klass, jag gick sam hum och de tjejerna var riktiga pluggisar som skulle ha de högsta betygen jag tog det lite mer lugnt. Jag har aldrig varit nån superambitiös människa. Undrar om de har några topp-jobb nu ja det har de säkert. Säkert hela kittet villa-vovve-volvo. Ja sen gick han Jonas Hassan-Khemiri två klasser över mig. Jag har tyvärr inget smaskigt skvaller om honom mer än att han var bat man på jäknespelet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.