fredag 14 mars 2014

Springfever


Igår var jag på Kungliga biblioteket. Vi skulle redovisa en sak som vi hade jobbat med i gruppen och det gick ganska så bra. Sen fick jag ett meddelande från en på Skunk att hen hade sett mig där. Lite kul.

Jag får nu pengar från sjukkassan retroaktivt för 3 månader och det blir 19 000 kr men jag måste betala tillbaka det mesta till pappa som varit hygglig och lånat ut när jag varit utan pengar. Tur att man har folk i ens närhet som ställer upp finns ju många som inte har det som får helt förlita sig på samhället.

Det blir av att jag reser till Berlin den 1 maj och blir borta till den 5 maj. Jag fyller år den sjätte. Det ska bli så kul och jag ser fram emot det jättemycket. Jag ska bo på ett hotell i Charlottenburg. Kanske ska en tjej A som jag känner lite dit också. Hon är sån klubbtjej så då kan hon introducera mig för Berlins nattliv. Berghain måste man ju gör ett besök på.

Idag ska jag nog städa lite och sen gå en liten promenad längs viken. Jag mår bra nu. Det känns bra allt är cool and dandy.

1 kommentar:

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.