torsdag 6 mars 2014

Real

Idag är en bättre dag ur måendesynpunkt. Jag var ute och gick en halvtimme vilket kan tyckas lite men för mig är det mycket för jag har inte rört på mig ordentligt på ett tag. Jag kände mig uppfriskad av promenaden och stärkt. Tänkte att jag skulle gå några såna här sträckor i veckan ja helst varje dag. Det är bra att vara ute. Det vet ju alla.

Jag  var inte på bio igår jag skulle se The Wolf of wallstreet men den var så förbannat lång så jag hoppade över det. Får se när jag orkar det. Jag gillar såna filmer annars om skojare så kommer FBI och det blir dramatik. På tal om FBI har jag drömt om dom mycket på sista tiden. Det beror nog på alla tv-serier man kollar på som t ex favoriten Criminal minds. I drömmen så ville de att jag skulle jobba för dom och då så blev jag jätteglad men jag är tyvärr inte amerikansk medborgare så det är tyvärr kört. Jag får väl skriva om det istället. I en bok.

Märkligt att jag får såna vakendrömmar. Det är ju inte vanföreställningar för jag vet ju att det inte är på riktigt. Just like Pictures in a book. It aint real.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.