lördag 8 mars 2014

Ambition

Känner hur jag börjar få energin tillbaka lite succesivt. Det är bra. Jag tänkte kanske gå ut ikväll. Det var evigheter sen jag var ute på klubb. Få ser vart jag styr kosan.

Idag har jag faktiskt varit så ambitiös att jag tvättade första passet mellan 07-10 men jag missade första timmen så jag fick torka kläderna på hängstället i badrummet.

Igår var C och I här som jag lärt känna på skunk. Jag använder deras initialer som de har som nick. För jag vill att hålla dem lite för mig själv. Vi drack likör och lyssnade på Belle and Sebastian och C hävdade bestämt att det lät som det gick för snabbt. Att Belle and Sebastian inte låter så men då satte jag på Spotify för att jämföra och det lät likadant. Sen däckade C och I fick jobba rejält på att få iväg henne till sista tåget. Jag somnade sen. Jo förresten precis innan C och I skulle gå så ringde nån från hemligt nummer och sa inget. Det lät som en tjej som stönade lite. Vem i hela fridens namn var det?

Jag gick en promenad över Skanstullbron. Det var en fantastiskt fin dag. Jag vet inte vad jag ska ha på mig ikväll. Ja kanske den där fina svarta aftonklänningen. Problemet är att jag inte har några tjusiga skor så jag får at mina sneakers. Det blir lite lätt 90 tals touch där med långklänning och gympadojor. Jag känner mig så stor idag har gått upp ett par kilo tyvärr men man får fokusera på det som är fint med ens eget utseende.

Nu ska jag färga håret ett par nyanser mörkare brunt,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.