måndag 3 mars 2014

Kämpa

Igår mådde jag inte så bra heller. Jag var jätteledsen. Det kändes som ett bottenlöst hål av sorg i mig. Men det gick över på kvällen faktiskt. I lördags var jag på Skunkfest. Jag är med i ett internetcommunity och vi tog ett par öl på Carmen. Jag träffade en tjej som jag varit vän med över nätet ett par år så det var kul att se henne tillslut.

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra när jag börjar må så här dåligt som jag ofta gör. Det känns ju litet överdrivet att åka in på avdelning.   Men det är ju inte heller bra att vara själv i det om man säger så.

Omständigheterna kanske gör att jag mår dåligt men även om jag hade ett drömliv så skulle jag fortfarande må dåligt tror jag för det är nåt annat. Önskar bara att jag kunde må bra.

1 kommentar:

  1. Det är viktigt att du ringer till psyk när du mår dåligt, och du behöver nog skaffa en samtalskontakt så snart som möjligt så att du inte, som du säger, blir ensam i ditt dåliga mående. Du får hålla ögon och känslorna öppna så att det inte går för långt innan du ber om hjälp, tänk aldrig att du är till besvär för de på psyk är där för sådana som mår som du. Kram Bea, hoppas veckan blir bättre för dig.

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.