onsdag 19 mars 2014

Joy

Mår bra. Det känns härligt allting och jag är även glad över att det börjar bli vår även om vädret är lite svajigt så ser man ju tydliga vårtecken varje dag. Jag tänkte jag skulle laga enchiladas till lunch och sen städa lite och därefter träna på gymmet. Jag köpte en byrå igår. Hatar uttrycket shabby chick men den är stilmässigt lite åt det hållet. Lär ju vara ute om ett halvår om det inte redan är det jag har inte så bra koll på inredningstrender eller ja trender för över huvud taget. Men spela roll den passar där de står i utrymmet mellan balkongen och köket.

Tänkte på en sak och det är att när man mår hyfsat så glömmer man bort hur det kändes när man var låg och led på alla möjliga vis. Men måendet är ju inte konstant. Ingen mår ju bra hela tiden och ingen mår ju heller dåligt för jämnan. This too shall pass brukar jag tänka när det känns som jobbigast. När det är som mörkast kommer gryningen osv. På Skunk läser jag ganska många dagböcker med folk som också har psykiska problem. Jag tror människor trots olikheter ändå är lika i grunden. Man måste ju gå igenom tuffa perioder för annars skulle man nog inte utvecklas som människa. Alla stöter ju på prövningar i livet det är så sant som det är sagt.

1 kommentar:

  1. Härligt att du mår bättre! Och vad fin du blev i håret! Tyvärr har jag själv alldeles för tunt hår för att få det som du. Snygg färg också!

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.