söndag 23 mars 2014

Too late to die young

En bekant till mig och jag gick till Lion Bar på Sveavägen vid Rådmansgatan igår kväll. Vi kom väl dit vid 20:00 och gick därifrån vid midnatt. På det community jag och min bekant är med i har det blivit en grej att gå till just denna Lion Bar. Det var billigt. Lakritsshotsen kostade 25 kr och ölen även den lågt prissatt. Men herregud vad man blev påmind om att man inte är ung längre. De flesta andra gästerna var 18-19 år. Jag pratade med ett par amerikanska tjejer. Ena amerikanskan frågade om hur gammal jag trodde att hon var och då sa jag 24 år  varpå hon blev förnärmad och urbrast." I am only 19. "Jag ba men "how I am supposed to know that" typ. Hon var ju såhär vuxet klädd. Man ska inte fråga saker man inte vill ha svaret på.


Jag och min bekant satt och småpratade lite och sen kom en tjej vi känner. Jag övernattade hos pappa för jag pallade inte att åka ändå hem.


Idag trodde jag att jag skulle vara sugen på godis och pizza men jag suktade faktiskt efter en stor sallad som jag gick ner till affären och köpte ingredienserna till en tonfisksallad. Igår åt jag tapas till middag på Tvärsöver. Det var fint det. Tråkigt om man inte fick äta mat då den kan vara så god och fantastisk på alla sätt och vis.


Kändes som ett tag igår att jag inte hade några kompisar igen då ingen i vanlig ordning svarade när jag ringde. Då blev jag glad när H hörde av sig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.