fredag 20 januari 2012

Jag har bestämt mig

Jo, nu har jag bestämt mig för att jag ska operera mig och jag fick först en op tid den 21 februari men jag tyckte krockade med flytten från skrapan. Måste ju flyttstäda och sånt och bära tunga grejer och jag får ju bära max ett kilo. Sen ville jag ha lite tidfrist för att läkarna på psyket ska kunna ställa in mig på en bra dos och att jag får lämna blodprov kontinuerligt och så. Det finns tydligen någon fallbeskrivning med någon tjej som käkade litium som gjorde gastric bypass och de tänkte inte på att kolla hennes litium i blodet och plötsligt var värdet på tok för högt. Typ 2,5!!

Surprise!! Jag har Bipolär sjukdom. Överläkaren tyckte att det var tveklöst så. Sen vet man ju inte vilken typ det är riktigt än. På förra stället så trodde de typ 1. Jag berättade om mina röset och syner och då sa han att de är relativt vanligt bland bipolära att ha sånt. Så frågade jag vad han trodde om Schizo affektiv sjukdom som är typ schizofreni light men det trodde han inte men det är klart att det finns inga vattentäta skott mellan sjukdomstillstånden. Många  sjukdomar har ju gemensamma symptom. Fast man kanske kallar de för lite olika saker. Så nu får jag gå på affektiva borta på St: Görans sjukhus. Hurra!!

 De verkar vara mycket bättre där. Verkligen. Jag var på filmhuset idag också och nya kursen om audiovisulla medier och kroppens betydelse. Very interesting, Men alla är så unga. Nåväl. Vad spelar det för roll!!!
Såg typ 20 minuter av en Peter Greenaway film den här "kocken, tjuven, hans fru och hennes älskare" eller vad den heter och den är ju makalöst vacker och levande och organisk. Men jag var tvungen att gå för jag måste till jobbet sen snart och den var för lång.

1 kommentar:

  1. Är du bipo Bea? Vilken överraskning! :D Jag tror inte att du har någon form av schizo heller. Skönt att du får gå på affektiva, grattis måste man ju säga. :-)

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.