onsdag 11 januari 2012

Bloggfavoriter

Måste bekänna en sak. Jag läser aldrig nyheterna i tidningen. Jag öppnar kulturdelen på en gång och ibland läser jag näringsliv. Men det är sällan. Pinsamt vad dåligt allmänbildad jag är alltså. Måste ändra på det. Jag kom och tänka på detta när jag läste Anna Hibbs blogg hon är tydligen enligt egen utsago likadan. Hehe, jag har följt Hibbs blogg i 4 år för att jag tycker hon skriver så bra sen lever hon ett helt annat liv än mig också. Reser jämt och har mycket på gång och gör spännande saker osv. Hehe men jag skulle inte vilja byta med henne ändå, mitt liv är ju en gåva jag fått från Gud det vore dumt att förneka sig själv. Dödscool är en blogg jag följer också. Jag har träffat henne men jag ska inte avslöja hennes identitet för det. Hon skriver också bra och är modig som vågar utelämna så mycket intima detaljer om sig själv. De är de två bloggarna jag följer mest. Jag följde också Fatshionista men hon har lagt av och blogga. Linna Johansson är ju den vassaste pennan av alla. Synd att det var länge sen hon uppdaterade men när hon väl gör det är det mycket välskrivna inlägg om sånt som är aktuellt. Sen går jag sporadiskt in å andra bloggar.

Apropå kulturdelen, stör inte ni er på de här långa artiklarna med kändisar som kommer på söndagarna, när de brer ur sig och det är så smörigt och fjäskigt skrivet. Det gör i varje fall jag.

1 kommentar:

  1. Min mamma nyhetsknarkade, TV och text-TV. Jag läser SVT text varje dag och kollar på CNN för världsnyheter, men läser inte bloggar och sånt för nyheternas skull. De bloggar jag läser är för folk jag kan relatera till eller som jag känner personligen. Den enda som inte hör dit är Titti Schultz på Rix FM, jag gillar verkligen henne så jag läser hennes blogg. Nu har hon bytt till morgonshowen och det är trist för då är jag sällan vaken. :-/

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.