tisdag 10 januari 2012

Brassa mandelmassa

Idag blir det storstädning. Jag ska slänga en massa saker och tvätta och feja. De ringde från jobbet och frågade om jag kunde hoppa in mitt på dagen men jag sa faktiskt nej för en gångs skull. För jag tänker så här att det är viktigare att jag gör i ordning i lägenheten så att jag trivs där.

Jag har varit rökfri i drygt en månad och jag gick upp 1 kg. Det tycker jag är smällar man får ta. Vissa kan ju gå upp 5 kg på en månad när de slutar röka. Nu ska jag kämpa mig ner igen. Jag tycker att det är sjukt svårt att ändra sin livsstil. Jag vet att knepet är att man smyger in förändringar. Men även det är svårt tycker jag. Fattar inte varför jag blev så fet. Jag har ju för sig alltid varit lite mullig men inte såhär kolossalt stor har jag inte varit. Man har svårt att få plats i stolar, folk ger en sneda blickar, de finns inga snygga kläder som passar, man har allmänt svårt att röra sig, man är för fet för ett fuck. Ja det sista är väl inte riktigt sant det finns ju killar som på riktigt tänder på feta kvinnor. Men jag vill inte träffa en fat admirerer jag vill traffa en Bea-admirerer. Dessutom så blir man lätt diskriminerad som fet när man ska söka jobb. Ja summa summarum det är inte kul att vara fet. Men det finns ingen tid att vara bitter det är antingen att gilla läget och fortsätta vara fet eller att försöka gå ner i vikt.

Nu ska jag gå och ta prover. Hoppas litiumnivån är bra.

1 kommentar:

  1. Jag kan inte säga det nog - du är SKITBRA som slutat röka! 1 kg är ingenting i sammanhanget. Bra också att städa, man mår mycket bättre om ens hem är städat.

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.