fredag 6 januari 2012

I'd like to thank the academy...

Jag slängde allt mitt gamla smink och hår och skönhetsprodukter. Hittade ett hårvax från 1996. Haha. Jag kände att jag vill inte ha massa äckligt skräp som bakterierna frodas i. Sen gick jag till åhlens och köpte nytt av det nödvändigaste. Ett läppstift,en concealer, en ögonbrynspenna, mascara,ögonskugga. Jag använder inte puder för jag få så torr hy av det. Om det är något som jag är nöjd med med mig själv så är det min hy. Den är fin och jag har porslin complexion. Så det så! Nu behöver jag en hudkräm. Läste i Anna Hibbs blogg att Jan Marini ska vara bra men det är väl säkert svindyrt och svårt att få tag på dessutom. Kanske ska ta nåt annat. Har ni nåt tips?

Jo Linda ska ju ha en stor fest när hon fyller 40 år. Jag har skaffat lösögonfransar och glitter till det. Jag ska ha på mig en tyllklänning och jag ska låtsas att jag själv har vunnit Oscar för bästa regi av "Brinnande träd". Näe jag skojar. Men jag ska gå till Buttericks och skaffa mig en oscarsstatyett i varje fall.

Annars har det inte hänt så mycket. Jag fick meddelande från en stekare på Okcupid. Men han verkade rolig så jag svarade. Fast han var gammal. 46 år, men man kanske ska pröva nåt nytt.

1 kommentar:

  1. Hej Jan marini är verkligen super bäst använder de själv, brukade köpa mina produkter på elippse kliniken här i göteborg men har hittat en säljare på tradera som säljer de mycket billigare. Gå till tradera sök på jan marini eller mene moy så kommer det upp, priserna är jättebra.

    tack för en härlig blogg kram Aida

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.