torsdag 2 februari 2012

Pulver

Jag har börjat äta pulver såhär inför operationen. Det funkar. Det är inte jättekul men jag klarar av det. I drygt en månad ska jag hålla på så här. Jag pratade med en kirurg som pappa känner och han sa att han trodde att jag skulle bli deprimerad av att inte kunna äta så mycket sen när jag gjort operationen. Det må vara så men jag vet inte jag väger åt helvete för mycket och jag måste göra något åt det. Som sagt ni ska få se före och efter bilder på mig sedan.

Det är redan februari och tiden går ju snabbt. Om bara ett par månader så är det ju vår. Härligt. Jag fyller 32 i maj. Det känns knäppt att man åldras.

4 kommentarer:

  1. Jag har aldrig förstått det där med pulver och operation. Om man nu har styrka nog att kunna äta pulver i en månad för att tömma magsäcken inför en operation så borde man väl kunna ha styrka nog att äta pulver i en månad och sen väl äta lite mindre mat när man väl börjar äta igen?

    Om det nu är matsuget som är problemet.

    SvaraRadera
  2. Nja, jag tror inte jag hade klarat att äta pulver i en månad om det inte var i syfte för att underlätta operationen. Jag har ju försökt tidigare. Visst är det som du säger i praktiken är det bara att äta mindre sen men sitter ju mest i psyket och beteenden är svåra att ändra på.

    SvaraRadera
  3. Anonym - det handlar inte om bara LITE mindre mat man kan äta, och magsäcken kan inte krympa tillräckligt för att mätta på så små portioner som man äter efter operationen. Mycket enkelt.

    SvaraRadera
  4. Bea - Kommer psyket och beteenden ändra sig i och med operationen?

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.