onsdag 22 februari 2012

Sudda bort din sura min!

Nu börjar folk höra av sig som vill hjälpa mig med sånt jag inte klarar själv i och med min operation. Snällt va! De ska handla och hänga med mig på promenader och sånt. Så jag kommer nog bli bortskämd.

Jag har beställt flyttstädning till den 29/2. Det var samma städbolag som företaget använde sig av så de borde ju göra ett toppjobb annars måste de ju gå in igen och städa en vända till. Anledningen till att jag inte flyttstädar själv är att jag dels går på flyt och inte har ork att städa och dels att jag är jävligt dålig på att städa! Det kostar 1250 kr inkl moms för att städa student ettan på 21 kvadrat. Det får det vara värt. Jag tar av de ärvda pengarna. Det är förresten inte mycket pengar kvar. Det är synd. Men jag drar in nya! Nu lät det som jag skulle langa droger eller prostituera mig men så spännande liv får jag nog aldrig. Obs ironi!!!

Jag har kommit på ett jobb jag skulle vilja ha. Jobba med casting! Det vore ju jättekul. Jag vet en som gör det som heter Malou. Jag träffade hennes ex ute på krogen. Alltså vi pratade bara vanligt, han satt i samma sällskap som jag och jag hade veckan innan varit på en filmvisning med henne och hennes film som var rätt kass faktiskt. Den handlade om en tjej som kollade sig själv i spegeln! Men hon verkar vara bra på casting. Hursomhelst. Castingagent skulle jag vilja vara. Sitta och välja och vraka i kataloger och portfolios. Sen kalla till provfilmning. Vilket drömjobb! Men vad ledsna folk blir när man måste säga nej. Men det ingår i jobbet. En gång när jag skulle hjälpa min kompis att göra en film så sa jag att en tjej hade fått rollen men så blev det ett missförstånd och regissören hade tagit en annan tjej. Då blev den här första tjejen skitarg på mig och jag förstår henne. Så nån sån miss gör jag aldrig mer. Det ska vara glasklart om man säger att någon har fått rollen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.