onsdag 8 februari 2012

Själv och ego

Så himla trött och orkeslös. Jag fick en gång ett råd om att vara ute mycket dagtid för att kroppen mår bra av ljuset. Men jag tycker inte det är så kul att vara ute när det är så kallt. Det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder säger hurtbullarna men jag skiter i det mina kläder är väl dåliga då. Har inte råd att köpa några bättre.

Jag borde träna lite och få liten kick av endorfinerna men jag tyer inte. Jag har ingen gnista. Vill inte engagera mig i något. Jag vill bara dra mig undan. Läsa självbiografiska serier på svenska. Alla ni som skriver självbiografiska serier, Åsa Grennvall, Coco Modysson, Daniel Ahlgren, Mats Jonsson med flera jag älskar er om jag kunde teckna och hade tålamod så skulle jag också hålla på med sånt. Visst finns det fler som inte är lika kända men inte sämre för det. Kom gärna med tips på svenska självbiografiska tecknare så blir jag glad. Länka ännu hellre till en blogg.

Känner mig lite som ett ufo på filmvetenskapen. Jag försökte starta igång flera konversationer men de flesta bara ursäktar sig och går iväg. Jag känner mig misslyckad som inte har blivit något. Jag känner allt som oftast att saker inte är riktade till mig och att jag inte tillhör målgruppen. Som t ex vad ska du ge din partner på alla hjärtans dag? Jag har ingen partner alltså är jag ett freak då eller? Eller någon handbok för tjejer mitt i karriären. Jag har inget karriärjobb, jag jobbar extra på hemtjänsten vilket är så lågstatus som nåt kan bli. Men de självbiografiska serierna de är i varje fall riktade till mig. För jag känner ju igen mig.

1 kommentar:

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.