tisdag 28 februari 2012

tjingeling!

Känner mig lite seg idag. Men det är ju inte så konstigt med tanke på vad jag hinkade i mig igår kväll. Jag ska trots det ställa mig lite på löpbandet! Inte tokspringa för det kan jag inte med min kolossala kroppshydda. Men gå.....i motlut. Jag känner mig lite småmanisk....jag vankar av och an men är ändå seg. Hmm jag tror att den där Rebecca Anserud satte lite griller i huvudet på mig. Missförstå mig rätt. Jag gillade hennes bok. Men hon var så fixerad vid att sätta namn på hennes psykiska tillstånd. Så nu gör jag det.

Igår var det shopping för hela slanten. Köpte nåt så onödigt men sexigt. En läpptatuering. Alltså inte permanent. Den är i guld. Sen köpte jag lösögonfransar. Det är också sexigt. Alltså man behöver ju inte ha en man för att vilja se sexig ut. Dock går man ju inte direkt till jobbet i hemtjänsten med glittrande pussmun och lösögonfransar. Det ska jag spara tills det blir klubb dags på fredag!! Då ska jag till Under Bron.

Ni fattar inte vad glad jag är över att jag inte gjorde operationen! Jag vill inte att någon jävel står och karvar i min kropp. Jag har ett jättefint friskt mag och tarm system. Det ska inte förstöras. Jag var osäker men försökte intala mig själv att det var bäst om jag blev smal. Visst, jag är superfet. Jag ska försök gå ner i vikt och det kommer att bli svårt men också roligare än att äta bebisportioner livet ut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.