lördag 25 februari 2012

Tvivel

Jag har hamnat i en kris med det här med operationen. Jag var inne på ett forum på facebook för såna som har eller ska opereras. Det var en tjej där som fick mig att må rätt dåligt och hon anklagade mig bland annat för att trolla och att vara psykiskt sjuk. Ett troll är jag ju inte men psykiskt sjuk är jag. Hur som helst det jag fick ut av att vara i gruppen var att de tyckte att jag verkade för osäker på operation. Jag ska ringa och prata med sjukhuset.

Just nu sitter jag i min leopardbaddräkt i storlek 54 och har tagit bilder på mig själv som före bilder. Med flytet går det sådär jag har fuskat lite faktiskt. Inte bra det måste jag också berätta för sjukhuset. Man vill ju inte sätta hela operationen på spel.

Kan känna att jag inte har försökt ordentligt själv först. Fast jag vet ju att jag har försökt. Men när man väl har blivit sjukligt fet så är det svårt att komma ur det greppet.  Min vän I säger att jag ska försöka med PT och dietist men jag har liksom gett upp att jag kan gå ner själv. Ja, det är bara jag som kan bestämma men jag har varit så osäker så länge så det kanske är bäst att skjuta upp op.

1 kommentar:

  1. Fast vad andra säger ska du skita i, det är jävligt lätt att sitta och tycka när man inte är du. Tvivlar DU? I så fall ska du prata med någon. Men å andra sidan, vem fan skulle inte tvivla när det gäller en så stor sak som en GBP? Det är sunt att tvivla, tycker jag. Men sen måste man ge sig fan på det också, för det går inte att ta tillbaka operationen. Kram Bea, lyssna inte på nejsägarna!

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.