lördag 18 februari 2012

Blush blush

Igår kväll fick jag ett sms av en kille från okcupid. Jag kom hem till honom och det blev som det blev utan att gå in på några detaljer. Jag kände med den här killen som är rätt snygg och lyckad att jag antagligen bara är en i raden av hans äventyr. Tror inte ens att han vet vad jag heter eller minns det. Det var bara tack och hej leverpastej. Inte för att jag är intresserad av honom egentligen. Jag har kommit till det stadiet då jag bara blir intresserad av folk som gillar mig tillbaka. Jag blir heller inte intresserad av någon som är intresserad av mig för att han är det utan det krävs ju lite mer. Så det så!

Tror att jag ska dumpa det där kontot på okcupid. För det är som sagt bara weirdos och creeps som dras till mig. Undrar hur det blir när jag har gått ner i vikt. Jag är väldigt öppen med hur mycket jag väger eftersom jag vet att det finns många killar som inte gillar feta tjejer. Så att ingen ska få sig en obehaglig överraskning. Man vill ju inte köra med någon falsk marknadsföring.

Jag tror att jag aldrig varit kär på riktigt faktiskt. Jo när man var liten men det är inte samma sak. Undrar hur det blir om jag någonsin kommer att uppleva en förälskelse.

1 kommentar:

  1. Ibland behöver man sex, det bara är så. Och förälskelsen kommer så småningom, det tror jag. Jag har varit förälskad och kär alldeles för många gånger, det är inte heller bra. Falla för folk till höger och vänster liksom, nä. Kram på dig.

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.