onsdag 29 februari 2012

Fun for the autobahn

Flyttade alla prylar och blev helt mörbultad på kuppen. Pappa hjälpte mig och det är jag jättetacksam för. Jag köpte en film  till pappa om Albert Speer och Hitler som hette "djävulens arkitekt" eller nåt sånt. Då blev han glad. Pappa är intresserad av historia och i synnerhet de två världskrigen.

Sen så var det möte med specialist i psykiatri på affektiva enheten. Han sa att han ska justera min medicin så att jag mår optimalt. Sen skrev han en remiss till överviktsenheten på Norrtulls sjukhus. Där jag har gått förut. Men nu är jag ju mer motiverad. Jag ska vara med i St Görans sjukhus stora forskningsprojekt om bipolär sjukdom. De ska bland annat magnetröntga min hjärna och ta ryggmärgsprov. Dessutom genomgår man omfattande psykologiska tester där de frågar typ har du dödat ett djur för nöjes skull och sånt.  Jag deltar för att jag vill att alla bipolära ska få så bra vård som möjligt. Glöm inte att bipolär sjukdom skapar mycket lidande och är orsak till död i många fall..

Det är vår ju för fan. Det är jättehärligt! Jag tog hem doggybag för första gången i mitt liv. Jag brukar i normala fal äta upp allt. Men jag var på Stories i skrapan och beställde en jättestor ceasersallad som jag inte orkade få i mig.

Skriver på en erotisk novell om en tjej som åker svarttaxi och tänder på sin chaufför. Jag kan publicera den här om ni röstar på roligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.