onsdag 10 augusti 2011

Symphony

Var så trött igår att jag bara sov. Jag kollade lite på dåliga tv-program som Supernanny och Leila bakar eller vad det nu heter. Jag gillar inte riktigt den där Leila. Visst  hon gör goda grejer men hon är så trist. Tacka vet jag Nigella som är spännande och överraskande och snygg och sexy. Hon ser ju fan ut som ett konstverk. Jag har en bok med Nigella men det går lite stick i stäv med min bantning om man ska laga rätter från hennes recept. Typ ett helt paket smör och 5 liter grädde.. Jaja man kan ju laga och bjuda andra. Nannyprogrammet är det bara en massa skrikiga bångstyriga ungar som inte har fått vett dunkat i sig. Jag tror inte riktigt att jag tillhör målgruppen eftersom jag själv inte har några barn men det kan vara kul att kolla på. Tycker att Nannyn lär ut goda råd hon är bestämd men även moderlig på samma gång.

Idag ska jag och pappa gå och kolla på den där tvåan i Hagsätra. Det ska bli intressant. Jag har sett den på ritning och den har bad och balkong. Vet inte i vilket väderstreck balkongen ligger men  jag ska kolla upp det. Hoppas jag får lägenheten ty jag vill verkligen flytta. Skitsamma om det är förorten. Jag får väl räkna med att bo där i ett par år. Så är det bara. Hoppas man träffar nån snubbe som kan flytta in men obs han får inte bo gratis. Där går gränsen.

Jag hoppas jag kan bli kär. Jag lyssnar på kärlekslåtar och läser hymner och prosa som handlar om the greatest thing's of all och jag kan leva mig in i hur det känns men jag har liksom aldrig upplevt det själv.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.