måndag 1 augusti 2011

Rea på min själ!

Gud jag fick lite ångest när jag läste igenom bloggen. Jag bara skriver så himla självutlämnande. Det går rätt ut i etern och vem som helst kan ju läsa. Det kanske inte är så bra egentligen. Det jag skriver kan ju användas mot mig. Tänk om jag hamnar i en rättegång t ex då vet ju alla allt om mig redan. De känner till mina psykiska problem etc. Men jag får hoppas  att jag aldrig hamnar inför rätta någonsin. Vad skulle de vara för brott?Det mest olagliga jag gjort är att stjäla saker och det var när jag var 15. Men man kan ju bli våldtagen t ex och då säger någon jävel att vi har minsann snokat reda på ditt sexuella förflutna så du får skylla dig själv!! Nä nu ska man inte måla fan på väggen. Jo det här med mina psykiska problem kan ju folk få reda på ändå, typ alla som jobbar i vården kan ju läsa i mina journaler. De är ju inte offentliga men jag har sagt ja till att vara med i ett datasystem. För att de blir lättast så om det händer nåt.

Runar sa om Carola när han fick reda på att hon haft one night stands. "Hon ger ju bort det finaste hon har." Vad menade han med det?

Det var länge sedan jag såg fantasifigurer och hörde röster. Det är väl bra men det var samtidigt spännande och kul att var i den där drömvärlden.

Boendestöds killen kommer på torsdag. Jag måste städa innan dess. Han är föresten bara en vikarie. Men jag hoppas han inte är snygg för då måste jag ju förföra honom. Nä jag skojar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.