tisdag 23 augusti 2011

budget september

inkomst;lön från hemtjänsten:15. 400 kr netto

utgifter:

Hyra:2500 kr
Mobil:1800 kr
Skatteskuld:1700 kr
övriga skulder: 2300 kr
räkningar: 2000 kr (massa tjafs och nödvändigheter)
sparande:600 kr
träningskort: 300 kr
bistånd: 200 kr
medicin: 160 kr
mat: 2500 kr
övrigt:1340 kr


summa: 15400 kr

Kommentar: Jag drog på mig lite skulder i önödan. Att betala tillbaka på skatten är aldrig kul! Vet att jag måste se över min ekonomi och göra mig av med småsummor som en prenumaration på Amelia! Hu! Skäms för det och jag läser knappt skiten heller.  Jga kommer få nya pengar sisådär om två-tre veckor csn. Då gör jag upp en ny budget.

3 kommentarer:

  1. Jag tycker du är duktig som ens gör en budget! Så här är mina prioriteringar; 1. Räkningar 2. Djurmat och tillbehör såsom fodertillskott, medicin till hunden, kattsand osv. 3. Mediciner till mig samt hälsoprylar från apoteket 4. Mat och 5. Övrigt, typ hårfärg och ladda kontantkortet.
    Jag vill inte vara fräck men är det inte en väldigt dyr mobilräkning du har eller är det en telefon du betalar? Där kanske du skulle kunna spara in lite. :-)

    SvaraRadera
  2. Hej Jenny, nä du är inte fräck. Det är dyr teleräkning och det beror på att jag surfade när jagvar i Ryssland, sen betalar jag ju av min iphone.

    SvaraRadera
  3. Jag förstår. Jag har hört att det är farligt att surfa utomlands. Jag är glad att jag har kontantkort. Jag förstod nästan att du betalade på en telefon också, annars hade det varit VÄLDIGT högt. Men förhoppningsvis är telefonen avbetalad snart. :-)

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.