tisdag 16 augusti 2011

Plans

Måste göra en tenta. Är lite stressad över det för om jag inte klarar den så kan jag ju inte gå kandiadatkursen. De har skickat räkningar från Skrivarakademien. Måste lösa det imorgon. Jag tackade nej via e-post eftersom det inte gick att nå dem på telefon i början av förra månaden. Jag ska om allt gå enligt planerna jobba samt gå på csn. Då kanske jag får ut en 11 000 kr i månaden. Vet ni om dom har tagit bort det där taket på hur mycket man får tjäna när man studerar och tar lån? Ja jag kan ju kolla upp det själv iofs.

Känner mig lite arg och irriterad. Det är inte bra. Jag brukar alltid bli såhär när jag går in i ett skov. Hoppas verkligen att jag inte gör det. Det vore ju jäkligt besvärligt om jag gjorde det för då kanske jag måste ligga inne på avdelning ett par månader och går då miste om så mycket. Jag är verkligen noga med att ta min medicin.  Ovanstående film ska jag anaylysera i min uppsats. Visst är den lite obehaglig när han tafsar på henne sådär.

1 kommentar:

  1. Jag vet att för två terminer sedan var inkomsttaket kvar, men det hade höjts ganska ordentligt. Kolla noga för säkerhets skull!

    Ring läkaren på en gång om du tror att du är på väg in i ett skov. Hon eller han kan ju då ordinera något alldeles extra som håller en på mattan. (Sagt av erfarenhet.)

    All lycka!

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.