torsdag 17 maj 2012

Klaga

Jag går runt på gatorna och känner att jag inte passar in i Stockholm. De flesta i min ålder lever andra liv. Jag har aldrig varit någon tjejmiddagstyp. Jag har inget sånt där jobb då man umgås. Ingen man och inga barn.Jag märker när jag går ut på krogen så är alla tio är yngre. Vad ska jag gå. Till Stampen? Dit brukar min pappa gå ibland eller så går han till Casinot. Jag vill inte festa med honom. Eller vill jag festa? Jag är ju inte glad. Jag stirrar ner i nåt jävla vinglas och försöker gråta så diskret som möjligt. TV hatar jag. Så det kommer inte på fråga. Vill inte sitta hemma och uggla. Vill bara att det ska hända nåt kul. Borde flytta till ett annat land. Kanske tillbaka till New York för där får man fan leva vilket jävla liv man vill.

2 kommentarer:

  1. Gå med i en förening. Gå en kurs eller sjung i kör... Det är svårt att träffa nya vänner, och kanske särskilt i en storstad, men det går! Du kanske kan börja hjälpa till i någon kyrka med socialt arbete eller slussa in utländska studenter i stan. Hoppas du hittar något som passar dig!

    SvaraRadera
  2. Jag har vänner men det är det att man vill att något spännande ska hända att saker ska ske naturligt. Jag har gått gitarrkurs, teaterkurs, osv men det är svårt där med att träffa folk. Det jag ville åt med det är inlägget var att beskriva ledan och ensamheten och meningslösheten man kan uppleva in en storstad. När man har nöjesliv, kultur och restauranger utanför dörren men att man ändå känner sig jävligt ensam och osynlig. Det är inte det att jag saknar självförtroende, för det är jag trots allt ganska modigt att gå ut själv. Men jag känner mig vilsen. Men en sak jag vill göra är att starta ett band med några så det ska jag försöka göra. Tja att arbeta i kyrkan är inte en så dum idé. Kanske ska testa. Mitt hjärta klappar för de som har det svårt.

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.