onsdag 23 maj 2012

bebapelula

Bloggen är beroendeframkallande. Men jag måste sluta vara så besatt av sociala medier. Måste korta ner datortiden. Jag såg den här engelska killen sitta på ett café men jag gick bara förbi utan och hälsa. Jag är inte intresserad av honom! Jag vill träffa någon alldeles fantastisk som tycker om mig. Han var bara såhär sex men man vet ju inte vad han har för problem!

2 kommentarer:

  1. Hela internet är beroendeframkallande! Jag försöker själv lära mig att sluta sitta vid datorn dygnet runt, det förstör ju rutinerna som fan!

    Jag tror på dig, jag tror att du kan lära dig att hantera din sjukdom så småningom, bara du får rätt hjälp och gör ditt bästa :)

    SvaraRadera
  2. Jag var internetberoende, eller snarare chattrumsberoende, för 11 år sen. Det var ett specifikt chattrum, helt vanligt eller vad man ska säga. Visst pratade man sex också, men vi pratade om allt mellan himmel och jord så att det dök upp var inte konstigt. MEN till saken; När jag insåg att jag försakade att gå ut med hunden, duscha och äta så slutade jag cold turkey, gick inte in i chatten på ett halvår alls och loggade inte in på siten öht. Efter det har jag hållit det på en mer lagom nivå, jag sitter oftast "bara" framför datorn på kvällarna. På dagarna gör jag annat, det har jag bestämt. Ibland känner jag inte för att ha igång datorn, då kanske jag kollar FB och MSN i telefonen EN gång men inte mer. Jag måste hålla det på en sådan nivå.
    Försök att verkligen STÄNGA AV datorn Bea, och inte bara stänga locket. Det är mycket segare att starta upp den, då kan man lättare stå emot impulsen. Åtminstone tycker jag det. Kram gumman.

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.