måndag 7 maj 2012

Gammal skåpmat

Älta är jag bra på men jag måste sluta med det. Kasta gammalt skit och inte gräva i det på en nästan småperverst sätt. Jag vill inte vara såhär stor, jag tänker skapa mig en ny kropp. Jag har som mål att kunna börja löpträna som jag gjorde när jag var i 12 års-åldern. Jag var ganska duktig och vann ett lopp i Upplands Väsby om jag inte minns fel. Så jag har det i mig. Fightern. Jag måste dock banta bort 80 kg innan jag kan börja springa på allvar men inget är omöjligt. Tänker på operationen och får rysningar. Mamma skulle nog inte vilja att jag opererade mig. Men hon skulle nog vara ledsen för att jag blivit så fet också.

Jag ska inte heller hålla på och trycka ner mig själv som jag gör och inte vara så ego. Tänker som det är nu att jag dör i nåt fetmarelaterat vid 40 år om det fortsätter såhär men det ska det inte. För det har jag bestämt. Nu har jag förresten varit rökfri i 150 dagar och bara det är ju en bragd för jag trodde aldrig att jag skulle fixa att sluta röka och det gjorde jag cold turkey utan några plåster eller tuggumin eller något alls. Så då borde jag kunna fixa vikten också.

3 kommentarer:

  1. Det där jäkla ältandet är en vanlig del av bipon, hjärnan går på högvarv och kan inte koppla av. Jag har samma problem men Abilify tystar tankarna åtminstone en del när jag ska sova.
    Hoppas Voxra funkar på dig, och snabbt. Kram.

    SvaraRadera
  2. Grattis till rökfriheten! Otroligt starkt jobbat och det visar ju vekligen att du har styrkan att förändra ett beteende. Kämpa på med vikten. Ta en dag i taget och försök göra roliga saker som du mår bra av! / en läsare

    SvaraRadera
  3. Asbra jobb med rökningen!!! :D Mycket imponerande. Om du tänker på dina matvanor på samma sätt som du gjorde med rökningen så går det nog lättare. Folk tänker inte alltid på att när man vägt så mycket under så lång tid så utvecklas även det till en sjukdom och kroppen får abstinens på samma sätt som när man röker. Kämpa på!

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.