lördag 21 september 2013

Självdisciplin

Här blir inte många barn gjorda. Jag tror jag behöver utarbeta ett schema för hur jag ska sitta och skriva på boken. Typ mellan 10-12 varje förmiddag arbetar jag på romanen. Jag har märkt att jag då når en peak i mental koncentration och pepp då. Bäst då att ta tillvara på det och smida medan järnet är varmt så att säga.

Sen är det här med innehållet. Jag kan inte hela handlingen i huvudet men jag har klart för mig grova drag vad som sker i berättelsen.

Många frågar om hur jag ska publicera det sen. Vilka förlag jag ska skicka in till eller om jag trycker upp böcker på egen bekostnad och jag måste säga att jag har inte tänkt så långt än. Vi får hoppas att jag krystar ut den här boken som jag gått runt och tänkt på i så många år. En kille jag kände förut sa att jag borde skriva på skrivmaskin så att ingen kollar vad jag har skrivit. Att nån typ skulle spionera men det har jag svårt att tro. Jag kan förstå om Da Vinci koden författaren Dan Brown råkar ut för det men han är ju superkändis och det är inte jag. I princip så går det ju att kolla vad nån skriver om man har internetuppkoppling men jag tror inte att nån skulle göra sig besväret för min skull. Så intressant är jag inte. I såna fall är man jävligt nyfiken.

Men jag tänker inte lägga ribban så högt nu vid första utkastet. Jag får väl skriva om ett par ggr sen antar jag. Practice makes perfect!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.