lördag 28 september 2013

All by myself

Min mamma kunde inte sjunga. Inte ens "Ja må han leva."När hon var ung var hon jävligt snygg. Undrar hur hon varit och sett ut om hon hade levt idag.

Min dag idag har varit ja bra. Jag fick mitt paket på posten med film till min polaroid kamera. Det är såhär disneymotiv på ramarna. När jag tog ett självporträtt blev jag Cinderella.

Jag är inne i en fas då jag lagar sån här mat som man äter med andra. I måndags gjorde jag tacos och nu idag blev det råraka med stenbitsrom, rödlök och gräddfil. Lite trist att glufsa i sig den fina maten själv men en sak måste jag ändå säga att jag tycker att folk blir så jävla tråkiga när de skaffar partners. Liksom sitter bara hemma och glor på tv. Så vill inte jag bli.. Men det var ju lite så när jag hade den här korta historien eller vad man ska kalla det med denna killen i våras. Han hällde i mig en massa alkohol för att han inte ville dricka själv. Så när det var slut så drack inte jag en droppe på 3 månader för jag blev så äcklad av hela grejen med sprit. Jag vill träffa nån man kan gå på teater med och resa med och göra lite roliga grejer inte bara sitta hemma och uggla.

1 kommentar:

  1. Ansöka om en snabb och bekväm lån att betala räkningar och börja en ny finans dina projekt i mindre ränta på 5%. Kontakta oss idag via: trustfunds404@yahoo.com med önskad lånebeloppet som våra minsta lån erbjudande är 1,000.00 alternativ för någon av lånebeloppet. Jag är certifierad, registrerade och berättigade långivare. Du kan kontakta mig idag om du vill få ett lån från oss...

    Lån efterfrågan är inlämnade Detaljer

    (1) fullständiga namn:
    (2) det begärda beloppet som lån:
    (3) lån sikt:
    (4) telefonnummer:
    (5) land:
    (6) stat / provins:

    Obs: Alla svar ska vidarebefordras till: trustfunds404@yahoo.com för snabb behandling.

    Tack

    Mr. Stephen Brown.

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.