fredag 27 september 2013

Intresse

Igår var det invigningen av Monsters of film. Vi fick se The Congress- en hybrid mellan spelfilm och animerat. Den var ju ingen skräckis utan mer liksom illustrerade ett tillstånd mentalt. Svårt att förklara men det handlade också lite om filmbranschen och vilket underläge man är i som kvinnlig skådespelare. Jag köpte inte riktigt hela grejen. Tyckte att det spårade ut fullständigt på slutet och blev lite smetigt. Men visst det var kul att se något så originellt.

Efteråt kunde de som ville gå till Vurma och dricka festvaldrinkar. Jag hade inte riktigt nån att prata med så jag slog mig ned vid de som jobbade vid festivalen och det var ju trevligt. Ikväll ska jag antagligen se tre filmer på raken.

Snackade lite med en bartender där på stället och hon sa att hon pallade inte se film för det tar så lång tid. Hon hade inte varit på bio på två år. Jag kan inte förstå det, eller jag kan ju förstå folk som inte delar mitt intresse men ändå. Jag ser ungefär en film och dan om inte mer. Jag tycker att det är ett fantastiskt bra sätt att komma bort från verkligheten.

Jag håller på att bygga på min dvd samling. Jag har nu ca 100 dvd filmer och fler ska det bli. Senaste
 tillskottet var Leo Carax boxen. Han som gjorde De älskande vid Pont neuf.

Vi fick en goodie bag igår och då fick jag filmen Teenage mutant hero turtles. Det fick mig att tänka på min skoltid. När de tuffa i klassen lekte turles lekar. Jag var inte så populär tyvärr. Inte direkt mobbad men ganska långt ner i hierarkin ändå. Jag bytte Turtles filmen mot en vanlig spelfilm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.