söndag 15 september 2013

Better

Farsgubben och jag var på klassisk konsert med en pianist, en violinist och en flöjtist som framförde Bach i ram av Strindberg. Strindberg var bland annat ett Bach fan på sin tid. Det var en gubbe som berättade lite anekdoter och läste lite ur Strindbergs verk. Det var mycket vackert. Jag är ju med i en teaterförening så jag får gå gratis på vissa evenemang. TDVF

Efter musikföreställningen gick vi till Jensens Bofhus och jag åt en bbq burgare och drack en pepsi max som var lika stor som en hink. Ja jag vet jag borde undvika sånt.

Jag mår väl rätt bra just nu men jag känner mig inte lycklig. Jag tror jag mår bättre när jag får en egen lägenhet och liksom får vara ifred. Nu har jag ju både inneboenden och pappa att ta hänsyn till.
Jag ska inreda med vita möbler och mattor och lampor, ljus och plädar och tavlor som färgklickar i de nya lyan. Det blir nog bra. Jag skiter i att jag bor åt helvete. Bara jag får vara ifred!!!

Jag ska aldrig mer sänka kraven på partner och ta nån första bästa. Om jag inte träffar nån som är god nog får jag väl vara själv då. Bättre det.

3 kommentarer:

  1. Låter mysigt! Jag längtar tills vår höstmiddag på piastowska <3. Du har helt rätt. Det är definitivt bättre att vara själv än att inleda en relation med någon som inte respekterar en. Sådant leder bara till smärta. Man ska gå efter första intryck och vara kräsen. Puss din gamle vän J

    SvaraRadera
  2. hej! Hur lyckas du vara så intellektuell? Jag försöker uppskatta smal film, teater etc men jag orkar aldrig koncentrera mig när jag mår dåligt! hur gör man? :) Cool blogg btw och kul att du ska rösta på Fi, de är fan bäst! När miljöpartiet formades var det jättemånga som sa att de bara var en tillfällig grej och detvar ingen idé att rösta på dem etc. Men nu är de ju jättestora. Så man får börja nånstans.

    SvaraRadera
  3. J: Ja du det blir alla tiders det! Ja man måste fan vara kräsen. Jag tänker inte göra om samma misstag igen.

    Anonym: Jag har skitsvårt att koncentrera mig på att läsa böcker men teater, film etc. går utmärkt. För mig är det en verklighetsflykt från den grå vardagen. Hyr en film som inte är så lång eller låna en bok som inte är så mastig sen rullar det liksom på av bara farten. Kul att du läser bloggen. FI är ju fan skitviktiga i debatten. De om inte annat piskar ju på de andra partierna att ta upp feminism på sin agenda. Jo jag minns det där med miljöpartiet då var jag liten men se hur bra det gick. Det trodde kanske inte många.

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.