tisdag 31 juli 2012

mindre

Det är bättre idag! Jag skrämde depressionen på flykten tror jag! Jag var där på St Göran, träffade den vikarierande läkaren som ordinerade Voxra i 3 dagar (!) åt mig. Sen en extra abilifý så är saken biff.  Jo jag har börjat gå ner i vikt. Jag väger nu 144 kg. Jag har gått ner 7 kg sen i maj genom att byta ut en sömnmedecin som gav mig munchies och skära ned på caffe latten. Jag vill tillägga att jag promenerar i genomsnitt 1 timme om dagen också och ibland tränar jag. Jag hoppas att jag ska vara nere på 140 i september och på 130 kg i december. Hopperligen väger jag 120 kg i april nästa år, Kanske nere på 100 i slutet av nästa år.. Ja det är upp till mig och beror på hur mycket jag vill satsa!
Vad gäller min depression och sjukdom så tror jag tyvärr att jag måste äta medicinen hela livet. Jag tänkte på det där om jag skulle ta livet av mig vad många det skulle drabba och jag vill egentligen inte dö. Nej det vore som mord och man blir en mördare som man tar sigf själv av daga.

2 kommentarer:

  1. Grattis till viktnedgången! Du är verkligen starkare än du tror om du lyckas med den mitt i allt! /en som fastnat för din blogg

    SvaraRadera
  2. Ja, du måste äta din medicin hela livet. Det är alltför många med bipo som antingen längtar efter uppåtperioderna och slutar därför, eller som blir stabila och tänker "men hur illa kan det vara utan medicin?" eller nåt liknande. Vad du än gör, sluta aldrig med medicinen Bea.
    Shit vad bra jobbat med vikten, nu borde du ha fått blodad tand. Det går ju! Kram på dig.

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.